Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Kartonline ApS. Nedenstående betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Kartonline ApS.

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Kartonline ApS. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Kartonline ApS side, er denne af vejledende art.

Pris og Betaling
Kartonline ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms. Dansk moms er på 25 %.

Kartonline ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Det er desuden muligt at betale med bankoverførsel. Såfremt dette ønskes skal det gøres til nedenstående konto:

Vestjysk Bank

Reg. Nr.: 7602
Konto nr.: 1492152

Afhentning

Det er muligt at afhente varer personligt ved fremmøde på vores fysiske adresse. Dato og tidspunkt aftales på forhånd. Såfremt dette ønskes skal varerne enten forudbetales, ved brug af ovenstående muligheder, eller betales kontant i danske kroner ved afhentning.

Leveringstidspunkt

Levering af varer fra Kartonline ApS anses for sket, når kunden har fået varen udleveret.

Levering
Kartonline ApS leverer på alle hverdage og weekender. Afsendelse af varer sker altid hurtigst muligt.

Leveringstiden vil typisk være 1-3 hverdage.

Varer som ikke er på lager tages hjem på bestilling. Leveringstiden er afhængig af årstiden og leverandøren. Hvis du har nogle spørgsmål om leveringstiden er du velkommen til at kontakte os.

Forsendelser til Danmark

Forsendelsen af varer sker som udgangspunkt med GLS, alternativt Post Danmark eller Coolrunner.

Levering uden omdeling (til pakkeshop): Fast pris på 65,- kr. uanset pakkens vægt

Levering med omdeling: Fast pris på 85,- kr. uanset pakkens vægt

Forsendelser til udlandet

Kartonline ApS opererer som udgangspunkt ikke med forsendelser til udlandet. Såfremt du ønsker at få en vare tilsendt til en udenlandsk adresse, bedes du kontakte os for at aftale en pris. Prisen vil afhænge af forsendelsens vægt og destination.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt hos Kartonline ApS overgår til dig som kunde på leveringstidspunktet.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Kartonline ApS, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Kartonline ApS. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Kartonline ApS har stillet dig i udsigt.

Kartonline ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering af reklamationer bedes du rette henvendelse til os på forhånd, og afvendte vores godkendelse. Såfremt dette ikke overholdes dækker Kartonline ApS ikke returneringsomkostninger.

Du kan kontakte os på følgende måder:

Mail: info@kartonline.dk

Mobil: + 45 61 33 24 58

Reklamationer sendes til:

Dons Multimarketing Corporation ApS
Pilevej 9
7600 Struer

Danmark

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Kartonline ApS giver 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes for den dag, hvor du modtager ordren. Vi tilbagebetaler hele beløbet inkl. fragtomkostningerne, du skal dog selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@kartonline.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her FORTRYDELSESFORMULAR

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Returvarer

Alle returvarer sendes til følgende adresse:

Dons Multimarketing Corporation ApS
Pilevej 9
7600 Struer

Danmark

HUSK at vedlægge en kopi af fakturaen og skriv på fakturaen, hvorfor du sender varerne retur. Skriv også om du ønsker pengene tilbage eller varen skal byttes.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@kartonline.dk

Rettigheder
Kartonline ApS forbeholder sig alle rettigheder, i henhold til loven om copyright ©, på alle billeder, beskrivelser, vejledninger og grafik i webshoppen.